Yükseköğretim Kurumlarındaki Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esaslar'da Değişiklik

Değerli Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz;

Yükseköğretim Kurumlarındaki Uzaktan Öğretime İlişkin Usul ve Esasların Ölçme Değerlendirme
başlıklı 12. maddesine Yükseköğretim Genel Kurulu'nun 24.09.2020 tarihli toplantısında eklenen "Dezavantajlı grup (engelli, yabancı uyruklu vb.) olarak nitelendirilen öğrencilerin sınavlarının dijital ortamda sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için gerekli tedbirler ilgili yükseköğretim kurumu tarafından alınır." içeriğine sahip olan 5.maddesi 04.02.2022 tarihli Yükseköğretim Genel Kurulu toplantısında iptal edilmiş olup anılan esasların düzenlenmiş hali ilgili linkte bulunmaktadır.

• 10 Şubat, 2022