Öğrenme Yönetim Sistemine Giriş ve Erişim Hk.

Değerli Akademisyenlerimiz;

Mergen Öğrenme Yönetimi ve Uzaktan Eğitim Sistemine aşağıdaki adres üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Giriş için gereken kullanıcı adı ve şifre bilgisi aşağıdadır.

•           Kullanıcı adı:   [TC Kimlik Numarası]

•           Şifre:               [TC Kimlik Numarasının ilk 8 karakteri]

Giriş sonrasında ilk işlem olarak şifre değişikliği yapılması gerekmektedir. Şifre değişikliği için ekteki kullanım kılavuzundan faydalanabilirsiniz.

Sisteme girildiğinde, verilen derslerin hazır olarak yüklenmiş olması gerekir. Dersler seçildiğinde, otomatik tanımlanmış olan 14 haftalık dönem görülecektir.

Ders içeriği eklenirken aşağıdaki hususlara dikkat etmek gerekmektedir;

•           Ders içeriği 7. Haftadan (7. modül) itibaren eklenmelidir.

•           Öğrencilerin ilk 6 hafta (6 modül) içeriğine erişim sağlayamamaları için ilk 6 modül yayınlanmamalıdır.

•           Modülün yayından kaldırılması için modülün sağındaki yeşil “check” butonuna tıklanması yeterlidir (detay için kılavuzdan faydalanılabilir).

•           İçeriğin eklenmesi sonrasında öğrencinin derse erişebilmesi için dersin yayına alınması yeterlidir (detay için kılavuzdan faydalanılabilir).

•           Ekteki kılavuzun yanı sıra, ilgili dersin içerisinde ve modüllerin altında bilgilendirici ve yönlendirici detaylar mevcuttur.

Not: Dersin görüntülenmesi, erişim, giriş işlemleri vb. durumlarla ilgili problemleri bu adres üzerinden bildirebilirsiniz.

ALKÜ Uzaktan Eğitim Merkezi

• 04 Nisan, 2020