OBS ve Mergen’deki Öğrenci Sayılarında Görülen Farklılıklar Hk.

Değerli Akademisyenlerimiz,

Mergen'deki Öğrencilerle OBS'deki öğrenci sayısında farklılık görülebilir. Bunun nedeni, Mergen'deki katılımcı listesinde dersin öğretim elemanının olması veya farklı statüdeki öğrencilerin OBS listesinde yer alması olabilir.

Bu kontrolün en sağlıklı yolu, öğrencilere aldıkları dersleri kontrol etmelerini sağlamaktır. Öğrencilerin kontrol edebilmesi için derslerin içeriği henüz eklenmemiş bile olsa yayınlanması ve öğrencilerin Mergen'e giriş sonrasında bu dönem aldıkları derslerin mevcudiyetinin kontrol ettirilmesidir. Bu kontroller sonucunda, öğrenci alması gereken dersi göremiyorsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Aktarmak istediğiniz soru ve sorunlar için Fakülte/MYO/Enstitünüzün UZEM sorumlusu ile iletişime geçebilir veya uzem@alanya.edu.tr üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

• 30 Eylül, 2020