Mergen Platformunda Yapılan Güncelleme Çalışması Hk.

Değerli Öğrenciler,

Kayıt haftasında, kaydını işlemlerini tamamlayan öğrenciler 13-14 Şubat 2021 tarihinde yapılan çalışma ile Mergen sistemine tanımlanmıştır.

Geç kayıt, geç danışman onayı veya ekle-çıkar ile ders değişikliği yapan öğrencilerimizin değişiklikleri ise 20-21 Şubat tarihinde yapılan çalışma ile Mergen platformunda tanımlanmıştır.

Yapılan kontrol ve incelemelerde herhangi bir problem görülmemiştir.

Bu aşama itibariyle, öğretim elemanlarının ders içeriklerini ekleyerek dersi yayınlamaları ile birlikte derslerinizi görebilirsiniz, içeriğine erişebilirsiniz. Mergen'e giriş yaptıktan sonra göremediğiniz derslerle ilgili olarak, öğretim elemanınızla iletişime geçerek dersi yayınlamalarını sağlayabilirsiniz.

Sürecin dışındaki konularda danışmanlarınız veya öğretim görevlileriniz bizlerle iletişime geçecektir.

• Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi
  • 21 Şubat, 2021