Google Meeting İle Yapılan Canlı Oturumun Kaydedilmesi Hk.

Değerli Akademisyenlerimiz,

Geçtiğimiz hafta Google tarafından, Google Meeting üzerinden yapılan canlı oturumların kaydedilmesi yetkisinin tüm üniversitelerden kaldırılacağı ile iligli bir duyuru yayınlamıştık. Duyurumuz sonrasında yaşanan gelişmeler nedeniyle bu duyurunun yapılması gereksinimi doğmuştur. Google Meeting üzerinden yapılan canlı oturumların kaydedilmesi kabiliyeti, Google'ın verdiği karar doğrultusunda tüm global kullanıcıları için 1 Nisan 2021 tarihine kadar uzatılmıştır. Dolayısıyla, bu tarihe kadar canlı derslerini Google Meeting üzerinden gerçekleştirip, kaydedebilirsiniz.

Aktarmak istediğiniz soru ve sorunlar için Fakülte/MYO/Enstitünüzün UZEM sorumlusu ile iletişime geçebilir veya uzem@alanya.edu.tr üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

• 05 Ekim, 2020