Canlı Derslerde Microsoft Teams Kullanımı Hk.

Değerli Akademisyenlerimiz;

Canlı derslerin yürütülmesinde Microsoft Teams alternatifinden faydalanan veya faydalanmak isteyen öğretim elemanlarının aşağıdaki gelişmelerle ilgili bilgilendirilmesi hususunda;

Microsoft Teams kullanan öğretim elemanları canlı ders esnasında katılımcı listesini temin edebileceklerdir.

Güz döneminde gerçekleştirilen canlı ders videolarının 20 gün sonunda otomatik silinmesi nedeniyle videoların indirilerek google drive ortamına saklanması ve google drive linklerinin Mergen ortamına eklenmesi işlemine gerek kalmamıştır.

Microsoft Teams tarafında yapılan geliştirme neticesinde, yapılan canlı dersler otomatik olarak onedrive ortamında saklanacaktır.

Dolayısıyla Teams üzerindeki canlı dersin tamamlanması sonrasında videonun indirilmesine gerek kalmaksızın, "bağlantı al" seçeneği ile kopyalanan video linki direk olarak Mergen'e eklenmesi öğrencilerimizin erişimi için yeterli olacaktır.

Detay için uzem@alanya.edu.tr adresi üzerinden bilgi alabilirsiniz.

• 17 Şubat, 2021