Asenkron Derslerin veya Google Meeting Canlı Derslerinin Kaydedilmesi Hk.

Değerli Akademisyenlerimiz,

Asenkron derslerin kaydedilmesi için daha önce farklı alternatiflerden bahsetmiştik. Bu alternatiflerden biri olan OBS uygulaması ile ders kaydının nasıl yapılabileceği ile ilgili videoya, Akademisyen sayfasındaki "OBS ile Asenkron Ders Kaydetme" başlığından erişebilirsiniz.

Bunun yanı sıra geçtiğimiz hafta yaptığımız bilgilendirme ile Google'ın tüm dünyada üniversite lisanslarından yapılan Google Meeting üzewrinden yapılacak canlı oturumların kaydedilmesi özelliğini kaldıracağını belirtmiş, farklı alternatiflerin de kullanılabileceğini aktarmıştık.

Alışkanlık gereği canlı derslerini Google Meeting üzerinden yapmak isteyen öğretim elemanları, yukarıda bahsedilen şekilde Google Meeting üzerinden yapacakları canlı dersleri, OBS uygulaması ile kaydedebileceklerdir.

Aktarmak istediğiniz soru ve sorunlar için Fakülte/MYO/Enstitünüzün UZEM sorumlusu ile iletişime geçebilir veya uzem@alanya.edu.tr üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

• 30 Eylül, 2020