2020 - 2021 Güz Dönemi Ders, Öğretim Elemanı ve Öğrenci Bilgisinin Mergen Platformuna Tanımlanması Hk.

Güz döneminde Mergen Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden yürütülecek dersler, dersleri verecek öğretim elemanları ve dersleri alacak öğrencilere ait tanımalamalar, akademik takvime göre ders ekle-çıkar haftasının tamamlanması sonrasında gerçekleştirilecektir.

Geçtiğimiz dönemde dersi olan öğretim elemanları tanımlama öncesinde mergen sistemine giriş yapabilecek ancak derslerini bahsi geçen tanımlama tarihine kadar erişemeyeceklerdir.

Geçen dönem dersi olmayan öğretim elemanları Mergen sistemine yapılacak olan ders tanımlamaları sonrasında giriş yapabileceklerdir.

• 18 Eylül, 2020